303 Fabric & Vinyl Cleaner 946 ml

Wees de eerste om dit product te beoordelen

303 Fabric & Vinyl Cleaner 946 ml

Dit product bevat:
-  946ml 303 Fabric & Vinyl Cleaner

- Productcode: #30552

€ 15,99
Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Productbeschrijving 303 Fabric & Vinyl Cleaner 946 ml

303 Fabric & Vinyl Cleaner maakt gebruik van de nieuwste reinigingstechnologie die veilig en grondig vlekken verwijdert welke veroorzaakt zijn door vuil, olie, vet, koffie, thee, inkt, vruchtesappen, wijn en huisdieren. 303 stoffenreiniger kan geconcentreerd of verdund met water worden gebruikt op waterbestendige stoffen waaronder kleding, acryl en gordijnen. Niet te gebruiken op zijde en stoffen die alleen door middel van stomen gereinigd mogen worden.

VERWIJDEREN VAN VLEKKEN: Te gebruiken in de volgende verhoudingen met water tot 1:30. Produkt/mengsel op de te behandelen vlek aanbrengen. Met een zachte borstel of vochtige doek nawrijven. Vervolgens goed afspuiten/afspoelen met water en nawrijven met behulp van een schone vochtige doek. Stof laten opdrogen.

REINIGEN: Voeg minstens 100 mL aan 4 L warm water toe. Aanbrengen door middel van een borstel, doek of op de te behandelen stof spuiten. Vervolgens goed afspuiten/afspoelen met water en nawrijven met behulp van een schone vochtige doek. Stof laten drogen.

INDUSTRIËEL GEBRUIK: Indien het product wordt gebruikt in een schoonmaakapparaat (bijvoorbeeld in een tapijtreiniger) dient men 30 mL tot 100 mL 303 stoffenreininger aan 1 liter warm water toe te voegen.

TEXTIEL GESCHIKT VOOR GEBRUIK BUITEN: Spoel de te behandelen stof/textiel eerst af met water. Aan 1 L warm water (circa 40º C) dient men 100 mL 303 textielreiniger toe te voegen. Breng het produkt/mengsel op de te behandelen stof aan en wrijf het goed in. Enkele minuten laten inwerken. Grondig afspoelen. Voor sterk vervuilde stoffen dient het produkt/mengsel langer in te werken en indien nodig een tweede behandeling geven. Bij het verwijderen van schimmel van Dickson® en Sunbrella® stoffen: Voeg 100 mL chloorvrije bleek toe aan het produkt/mengsel. Doorweek de te behandelen stof voor circa 20 minuten. Vervolgens goed inwrijven en grondig afspoelen. Goed laten drogen.

BESCHERMEN VAN TEXTIEL: Nadat het textiel welke geschikt is voor gebruik buiten gereinigd is, wordt aangeraden deze stoffen nogmaals te behandelen met 303 High Tech Fabric Guard. Dit product werkt vlek en waterafstotend. Aanbevolen door Dickson® en Sunbrella®

Waarschuwing: Overmatig gebruik van bleek kan de structuur van de stof aantasten. Voor de behandeling van schimmel en andere vlekken op overige stoffen dient de fabrikant te worden benaderd.

BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN, TE BEWAREN EN GEBRUIKEN BOVEN HET VRIESPUNT.

Dit product bevat:
-  946ml 303 Fabric & Vinyl Cleaner

- Productcode: #30552

Specificaties 303 Fabric & Vinyl Cleaner 946 ml naar boven

 • Merk: 303 Products
 • Merk: 303 Products
 • Producttype: Reinigen
 • Verpakking: Spray
 • Reviews over 303 Fabric & Vinyl Cleaner 946 ml naar boven

  Deel je ervaring met anderen! Schrijf een review!

  U beoordeelt: 303 Fabric & Vinyl Cleaner 946 ml

  Hoe waardeert u dit product? *

  Beoordeling

  Onze voordelen

  • keurmerk
  • Voor 22:00 besteld*? Morgen in huis.
  • Achteraf betalen Betaal na 14dagen.
  • PakjeGemak afhaalpunt via PostNL
  • Zakelijk inkopen Bij Weblectronics